Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На луцькій автостанції через негоду скасували двадцять рейсів

Куди не їдуть автобуси?

Фото Суспільного.

На луцькій автостанції через негоду скасували двадцять рейсів

Через складні погодні умови та перемети на дорогах станом на 12:00 скасували 20 рейсів, які мали курсувати через Луцьку автостанцію № 1 або відправлятися з неї.

Про це розповів Суспільному старший диспетчер Віталій Бондарчук.

Нині водії не їдуть далі Ратного, села Проходи Любешівського та Коритниці Володимир-Волинського районів. За словами диспетчера, крім місцевих рейсів, не приїхали автобуси з Хмельницького та Бродів Львівської області.

«Перемети у нас спостерігаються – це Бережанка-Сьомаки-Торчин, Берестечко. Сьогодні ще додався Красів та Привітне-Певжа-Бакорин. І до нас не прибули Броди, напевне, через Демидівку», – розповів Віталій Бондарук.

Читати такожЯкі дороги Волині найбільше замело снігом

Водій автобуса «Луцьк-Брани» Віктор Котюк розповів, що не впевнений, чи робитиме зворотний рейс із Горохівського району. За його словами, у Грохові о шостій ранку вже була прогорнута дорога, а в селищі Мар’янівка та інших населених пунктах рух ускладнений.

«Якщо ніхто нічого не робив – нема перспективи їхати, бо можна стати в полі», – зазначив водій.

До слова, подібна ситуація зі скасуванням рейсів в області була наприкінці січня. Тоді із запланованих 740 рейсів частину довелося змістити по графіку чи взагалі скасувати.

Читати також: На Волині не працюють автостанції: люди мерзнуть, чекаючи автобусів (Фото, Відео)

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel