Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині жінка замотала новонароджену дитину в рушник і поклала в морозильну камеру

Тривають слідчі дії.

Фото Pinterest.

На Рівненщині жінка замотала новонароджену дитину в рушник і поклала в морозильну камеру

Опівночі сьогодні, 9 лютого, до поліції надійшло повідомлення з Дубровицької районної лікарні про те, що у приймальне відділення за допомогою звернулася 34-річна жителька колишнього Дубровицького району

У відділі комунації поліції Рівненської області повідомляють, що попередньо встановили, що вчора, восьмого лютого, близько 02:30 у жінки почалися пологи. З її слів, вона перебувала орієнтовно на сьомому місяці вагітності.

Породілля народила вдома, сама перерізала пуповину, загорнула дитину у рушник та в пакет, який потім поклала до морозильної камери. З її слів, дитина народилася мертвою. В подальшому у неї почалася кровотеча і вона звернулася в лікарню.

За місцем проживання породіллі слідчо-оперативна група виявила тіло новонародженої дівчинки.

Там вона запевняла медиків, що самотужки перервала небажану вагітність. Втім згодом зізналася поліцейським, що насправді народила, а також повідомила, де залишила дитину. 

За місцем проживання породіллі слідчо-оперативна група виявила тіло новонародженої дівчинки. Його відправили на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті дитини.

Читайте також: В районі ООС померла молода жінка-військовослужбовець, у неї залишився 8-річний син.

Породілля на обліку у жіночій консультації не перебувала. Зі слів чоловіка, про вагітність йому нічого не було відомо.  

Слідчі відділення поліції №1 міста Дубровиця Сарненського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за статтею 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). У рамках кримінального провадження призначатиметься також судово-психіатрична експертиза.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі строком до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Telegram Channel