Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чапкіс: «Знову мене забрали в лікарню. Важко ходити і важко дихати»

Григорій Чапкіс.

Фото Гордон.

Чапкіс: «Знову мене забрали в лікарню. Важко ходити і важко дихати»

90-річного українського хореографа Григорія Чапкіса шпиталізували в Київську міську клінічну лікарню №6 з ускладненнями після запалення легень, яке мав артист

Про це він повідомив кореспонденту видання «ГОРДОН».
«Сьогодні вночі «швидка» мене знову відвезла в лікарню. Я лежу в реанімації. Діагнозу поки не встановили. Ніби як залишкові явища після запалення легенів. У мене скувало спину й ноги. Важко ходити і важко дихати. Тут дуже гарний персонал. Мене вже провідав головлікар Вадим Віталійович [Крижевський]. Я його багато років знаю, він чудовий лікар і дуже переживає за мене», – зазначив Чапкіс.

Я лежу в реанімації. Діагнозу поки не встановили.

Він повідомив, що за час хвороби значно схуд і відчуває труднощі під час пересування. У грудні 2020 року хореограф лікував двостороннє запалення легенів у Київській міській лікарні №12.

Реклама Google

29 грудня син Чапкіса сказав, що батька виписали додому. Однак уже 6 січня він повідомив у своєму Instagram, що хореографа знову шпиталізували, і попросив молитися за нього. 8 січня Чапкіс розповів, що лікарі визнали його стан небезпечним і направили на лікування в «Феофанію». 12 січня його виписали з лікарні.
Нагадаємо, що у вересні 2020 року Чапкіс заявив, що одружився вчетверте – його обраницею стала 39-річна Міла, власниця мережі магазинів прикрас.
Читайте також На Волині у пожежі загинув 72-річний чоловік, його 97-річну матір вдалось врятувати​.

Джерело: Гордон.
Telegram Channel