Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
25-річну модель знайшли мертвою. У неї залишився син (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото segodnya.ua.

25-річну модель знайшли мертвою. У неї залишився син (Фото)

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

Тиждень тому захисник мюнхенської «Баварії» Жером Боатенг після тривалих відносин розлучився з моделлю Касіей Ленхардт, а у вівторок поліція знайшла 25-річну красуню мертвою в її квартирі в Берліні.

Як повідомляє segodnya.ua з посиланням на Daily Mail, Касія зустрічалася з 32-річним Боатенгом протягом 15 місяців, перш ніж пара оголосила про свій розрив 2 лютого на тлі запеклих звинувачень в шантажі й невірності. Касія назвала Боатенга «дияволом» і заприсяглася, що розповість всю правду про їхні стосунки, щойно вона оговтається від розриву.

Касія зруйнувала мої стосунки з Ребеккою, вдавшись до шантажу.

За інформацією Bild, причиною розставання пари могло стати ДТП за участю дівчини. Модель врізалася к вуличний ліхтар, а в її крові знайшли алкоголь.

«Я мав зробити цей крок і підвести риску. Прошу вибачення перед усіма, кому заподіяв біль. Особливо перед своєю колишньою дівчиною Ребеккою. Касія зруйнувала мої стосунки з Ребеккою, вдавшись до шантажу», – зазначив Боатенг.

Читайте також: Відомий репер зробив собі великі груди, бо стало нудно.

У відповідь ефектна модель написала в Instagram, що це не він, а вона розлучилася з ним через брехню футболіста, а також його постійні зради: «Я обов'язково все скажу, але я мушу зібратися з силами. Тому що мене ніколи так не обманювали, не використали і не брехали».

Новину про смерть Касії підтвердила колега-модель Сара Кулька: «Спочивай з миром. Ти чудова людина. Я сподіваюся, що тепер ти знайдеш мир. І сподіваюся, що правда зараз відкриється. Я знаю, як ти цього хотіла. Я ніколи не забуду тебе, я не знаю нікого, хто міг би сміятися, як ти».

Відзначимо, що Касія здобула популярність завдяки телешоу German's Next Top Model, де вона з'явилася у 2012 році, зайнявши четверте місце в конкурсі. Тепер у неї залишається син Ной, який народився від попереднього партнера, з яким вона розлучилася три роки тому.

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel