Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Школярі з Волині та Рівненщини потужно допомогли луцьким Мурчикам та Бровкам (Фото)

Молодці!!!

Фото КП "Ласка".

Школярі з Волині та Рівненщини потужно допомогли луцьким Мурчикам та Бровкам (Фото)

Діти зрозуміли головне: допомагаючи одній тварині, ви не змінюєте увесь світ, але увесь світ змінюється для цієї однієї тварини

Комунальне підприємство «Ласка» поділилося черговою чотирилапою історією:

«Спонсори сьогоднішнього свята наших вихованців учні двох шкіл: Боремельського НВК «ЗОШ I-ll ст. колегіум»(6 та 7 класи) з Демидівського району Рівненської області та Підгайцівського НВК «ЗОШ l-lll ст. гімназія»(6 Г, 7А, 7В класи). В цих школах завершилася масштабна акція в рамках Всеукраїнського конкурсу «Благодійники в дії». Акція мала на меті не лише зібрати сухий корм, лежаки, а ще й донести суспільству, що тварини потребують піклування і їм теж потрібні подарунки.

Спонсори сьогоднішнього свята наших вихованців учні двох шкіл: Боремельського НВК «ЗОШ I-ll ст. колегіум»(6 та 7 класи) з Демидівського району Рівненської області та Підгайцівського НВК «ЗОШ l-lll ст. гімназія»(6 Г, 7А, 7В класи).

Для наших собак такі візити – справжнє свято. Велике спасибі Оліщук Олені Георгіївні, Мацех Наталії Миколаївні, Ткачуку Віктору Миколайовичу (Підгайці) та Загоруйко Ірині Василівні, Радіоновій Ользі Анатоліївні, Кіяш Юлії Дмитрівні (Боремель) - педагогам, які на власному прикладі закладають дітям любов до тварин, небайдужість та відповідальність. Душевно обіймаємо всіх дітей, які взяли участь в акції й допомогли нашим підопічним. Низько вклоняємося батькам за чуйність та гідне виховання дітей. Ми отримали сухий корм для котів та собак, лежачки, зроблені власними руками. Акція «Благодійники в дії» навчила гуманному ставленню до тварин, відкрила серця доброті та любові.

Діти зрозуміли головне: допомагаючи одній тварині, ви не змінюєте увесь світ, але увесь світ змінюється для цієї однієї тварини.

Читайте також: Волинські школярі подарували котикам і собачкам лежаки та смаколики.

Telegram Channel