Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Через снігопад у Луцьку підприємці можуть скоротити робочий день

Через негоду у Луцьку підприємців просять скоротити робочий день.

Фото volyn.com.ua.

Через снігопад у Луцьку підприємці можуть скоротити робочий день

Для водіїв снігоочисної техніки організовано гарячі обіди, які подаються в одноразовому посуді безпосередньо в кабіни для того, щоб була можливість безперервної роботи без перерви на обід

Через негоду у Луцьку підприємців просять скоротити робочий день сьогодні та завтра.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав мер Луцька Ігор Поліщук.

Для водіїв техніки організовано гарячі обіди, які подаються в одноразовому посуді безпосередньо в кабіни для того, щоб була можливість безперервної роботи без перерви на обід.

Читайте також: Чоловік з Луцька ледь не вбив друга.

«Вся вказана в попередньому повідомленні техніка працює, додатково вдалось залучити ще 10 одиниць техніки. Всього на дорогах міста, в приватному секторі та в прилеглих громадах в даний момент працює 60 одиниць техніки. Також техніка розчищає під’їзди до контейнерних майданчиків ТПВ, щоб уникнути сміттєвого колапсу. Просимо власників приватного транспорту без необхідності не виїжджати у місто, щоб не утруднювати та не сповільнювати прибирання доріг міста спецтехнікою. Звертаємося до підприємств та підприємців, які мають можливість скоротити робочий час для працівників, визначити закінчення робочого дня сьогодні о 16:00, а завтра встановити робочий день з 10:00 до 15:30. Це робиться для того, щоб максимально розділити в часі потоки автомобілів та кількість людей, які пересуваються громадським транспортом», – йдеться у повідомленні.

 

 

Telegram Channel