Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Музикант загинув на місці аварії. Дружину та дітей рятують лікарі (Фото)

Артем (песередині) грав на трубі в оркестрі.

Фото зі сторінки Артема Язловецького у «ВК».

Музикант загинув на місці аварії. Дружину та дітей рятують лікарі (Фото)

Смертельна ДТП сталася на Кіровоградщині

Загинув відомий в області музикант Артем Язловецький. Йому було 29 років. Артем їхав із сім'єю, коли на зустрічну смугу вилетіла BMW на єврономерах, її водій не впорався з керуванням на слизькій дорозі. Джип буквально зніс із траси легку «славуту» артиста.

25-річна дружина Артема, Анастасія, зараз у реанімації, за її життя борються лікарі. В автомобілі також були двоє маленьких дітей – хлопчики-близнята. Вони теж постраждали.

Про це пише OBOZREVATEL.

Смертельна ДТП сталася вдень 9 лютого на трасі Кропивницький – Кривий Ріг. На слизькій дорозі джип BMW на єврономерах на швидкості пішов на обгін «Ниви». Однак, ймовірно, водій не впорався з керуванням і його почало крутити по зустрічній смузі.

Реклама Google

Артем гастролював із оркестром «Легенди року» із японським продюсером. Вони об'їздили всю Україну. У такому ж оркестрі працював у Китаї.

У цей час там їхала «Славута». Важкий джип врізався в неї, через сильний удар «Славуту» буквально знесло з дороги.

Читайте також: Молодший сержант з Горохівщини сьогодні міг би відзначати своє 36-річчя.

На місці загинув 29-річний водій Артем Язловецький. Як говорить його вчитель музики Олександр Котов, хлопець весь удар прийняв на себе. Пізніше рятувальникам довелося вирізати його тіло з понівеченого автомобіля.

На передньому сидінні перебувала 25-річна дружина Артема, Анастасія. Від сильного удару ремінь безпеки, яким дівчина була пристебнута, буквально врізався в її тіло.

«Ремінь залишив сильний слід на її тілі. У неї пошкоджені внутрішні органи, відбувся внутрішній крововилив. Лікарі 9 лютого проводили операцію до 12 години ночі. Зараз їй шукаємо донорів, тому що вона втратила до 4 літрів крові. У Насті рідкісна група – 1-ша негативна», – розповідає Котов.

Нагадаємо, помер відомий український продюсер і режисер.

За його словами, водій і ті, хто з ним був у джипі, навіть не підійшли до родичів Артема, які прибули на місце аварії, і не перепросили. Коли їм сказали про це, то один із них відповів, що мовляв, а ми тут до чого, ми не винні.

Сьогодні, 11 лютого, Артема хоронитимуть. У Долинській музичній школі, де сам хлопець навчався, а останнім часом викладав, уроки перенесено. Там важко переживають втрату музиканта.

 

«Артем вчився в нашій школі, тут викладає і його мама... Розумний, перспективний і талановитий хлопець, він з дитинства в нашій школі, ми всі його добре знаємо. Ми збирали гроші для порятунку Насті, дружини Артема. Всі вони зараз пішли на першу операцію. Але їй потрібна ще одна, у неї багато переломів», – розповідає OBOZREVATEL директорка школи Марія Бєлова.

Артем гастролював із оркестром «Легенди року» із японським продюсером. Вони об'їздили всю Україну. У такому ж оркестрі працював у Китаї.

У родині Артема і Анастасії троє дітей: старша дочка Злата і хлопчики-близнята Ілля та Кирило. У хлопчиків струс мозку після аварії, але їх уже з реанімації перевели в звичайну палату, їх доглядає мама Насті.

 
Telegram Channel