Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Хочете, щоб ваш малюк насолоджувався купанням? Спробуйте іграшки для ванни

Жовті качки для купання стали настільки популярними, що з моменту їх створення було продано понад 50 мільйонів штук.

Фото panama.ua.

Хочете, щоб ваш малюк насолоджувався купанням? Спробуйте іграшки для ванни

Купання малечі може стати як прекрасним завершенням дня, так і катастрофою епічних масштабів. Якщо ваша дитина не любить приймати ванну, спробуйте перетворити цей процес на гру за допомогою спеціальних іграшок. Їхня основна задача – створити простір для дитячої творчості за допомогою води, а ви в цей час зможете відмити бруд з вашого малюка

Чудовий простір для навчання та розвитку

Купання – важлива процедура для дитини, адже знайомить її зі світом води. Завдяки цьому досвіду, малюки відкривають для себе новий простір та природні явища. Вода допомагає розвивати сенсорні відчуття: діти можуть відчути температуру води на дотик, почути навколо себе звуки хлюпання та роздивитись, або навіть змінити колір рідини. Також купання розвиває дрібну моторику, мистецтво та творчість.

Гумова качка – найпопулярніша іграшка для ванни, але не єдина

Перша іграшка для купання, яка спадає на думку, це гумова качка. Зазвичай її виготовляють з гуми або вінілового пластику – матеріалу, який подібний до каучуку. Така іграшка асоціюється з грою у воді, а завдяки яскравому кольору та звуку, який видає, дає можливість насолодитись дитині водними процедурами.

Історія гумової качки пов'язана з появою виробництва гуми наприкінці XIX століття. Для перших іграшок використовували вулканізовану гуму, яка мала тверду текстуру та не могла плавати у воді. Сучасний варіант з’явився у 1940-х роках минулого століття, коли скульптор Пітер Ганін створив новий прототип качки та запатентував її як іграшку, яка плаває. Жовті качки для купання стали настільки популярними, що з моменту їх створення було продано понад 50 мільйонів штук.

Окрім качок, сучасні виробники іграшок пропонують й інші товари, якими малюк зможе гратись у воді. Це можуть бути гумові іграшки, килимки, наклейки, спеціальні книги, кораблики тощо. Купити іграшки для ванни з доставкою у Волинську область можна в інтернет-магазині Panama за цим посиланням https://panama.ua/categorys/105609/. Ось декілька іграшок, які допоможуть малюку полюбити водні процедури:

  • Олівці для ванни – ідеальна іграшка, яка дозволить їм створити власні майстерні твори мистецтва у воді. Приємна новина для батьків: їх легко чистити.
  • Пластикові чаші та друшляк – малюки полюбляють спостерігати, як ллється вода через друшляк, а за допомогою мірних чашок вони її черпають і наливають.
  • Субмарина – складається з трубок, які кріпляться до стіни, а діти можуть спостерігати за потоком води.
  • Наклейки – приклеюються до стінок ванни завдяки присоскам, а після купання так само легко знімаються.

Якщо на іграшках з’явилась пліснява

Спори цвілі завжди плавають у повітрі, і їм просто потрібні належні умови для росту. Іграшки для ванни з отворами, які збирають стоячу воду – це ідеальне середовище для їх розмноження. На щастя, діти з хорошим імунітетом не схильні до зараження грибковими інфекціями. Однак є ризик для людей з порушеним імунітетом, які мають онкологічні хвороби та проходять лікування. Діти з дуже рідкісними імунними дефектами, хронічними легеневими інфекціями або неконтрольованим діабетом теж схильні до зараження.

Хороша новина полягає в тому, що батьки можуть попередити та мінімізувати розвиток бактерій. Регулярно стерилізуйте предмети в окропі або мікрохвильовій печі. Видавіть всю рідину з гумових качок та перевірте, щоб всі іграшки висохли після купання. Отвори в предметах можна закрити гарячим клеєм або зробити їх ще більшими для легкого очищення. І головне, дотримуйтесь елементарної гігієни та здорового глузду.

Telegram Channel