Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Помста за сина: чоловіку, який вчинив убивство посеред вулиці, «світить» 15 років

Слідчі дії тривають.

Фото molbuk.

Помста за сина: чоловіку, який вчинив убивство посеред вулиці, «світить» 15 років

Тривають слідчі дії

У Чернівцях уродженцеві Азербайджану, який влітку минулого року посеред вулиці застрелив чоловіка, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, передає molbuk.ua.

Зазначається, що у липні 2020 року зловмисник смертельно травмував місцевого жителя із незареєстрованої вогнепальної зброї. Правоохоронці зібрали докази причетності чоловіка до умисного заподіяння смерті іншій людині та незаконного поводження зі зброєю і скерували до суду обвинувальний акт. Обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Внаслідок ножового поранення загинув молодий чоловік.

Реклама Google

У процесі досудового розслідування слідчі ГУНП в Чернівецькій області з’ясували, що у 54-річного буковинця були тривалі неприязні взаємини з 58-річним чернівчанином.

Читайте також: Працівник через зарплату сокирою вбив шефа (Відео).

За результатами досудового розслідування та на підставі зібраної доказової бази слідчі обласного управління Нацполіції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду. Зловмиснику інкримінують скоєння кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як відомо, це вбивство пов’язане із смертельною різаниною, яка сталася у 2019 році в Чернівцях на Гравітоні. Нагадаємо, тоді внаслідок ножового поранення загинув молодий чоловік.

Telegram Channel