Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Нововолинську в снігу застрягла «швидка» із хворим на апараті штучної вентиляції легень

На місці події прцювали троє рятувальників, залучено 1 автомобіль.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

У Нововолинську в снігу застрягла «швидка» із хворим на апараті штучної вентиляції легень

На Волині тривають аварійно-рятувальні роботи на вкритих снігом автошляхах

12 лютого станом на 15:00 рятувальники Волинської області здійснили 10 виїздів для надання допомоги водіям та пасажирам транспортних засобів, які опинилися у складних ситуаціях на засніжених автодорогах. Вивільнено із заметів 11 транспортних засобів.

Залучено 10 одиниць техінки УДСНС області, 34 рятувальника.

Карета «швидкої», у якій транспортували хворого, підключеного до апарату штучної вентиляції легень, застрягла у сніговому заметі, тож за допомогою буксирувального тросу рятувальники витягнули авто на безпечну ділянку дороги.

Аварійно-рятувальні роботи проведені в обласному центрі та місті Нововолинську, а також в Іваничівському, Володимир-Волинському, Рожищенському та Локачинському районах.

О 10:48 хв. рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Нововолинськ Управління ДСНС у Волинській області провели аварійно-рятувальні роботи з буксирування автомобіля невідкладної медичної допомоги на проспекті Перемоги шахтарського міста. Карета «швидкої», у якій транспортували хворого, підключеного до апарату штучної вентиляції легень, застрягла у сніговому заметі, тож за допомогою буксирувального тросу рятувальники витягнули авто на безпечну ділянку дороги.

 

 Читайте також Лікар Комаровський розповів, чи потрібно вакцинуватися від коронавірусу тим, хто перехворів​.

На місці події прцювали троє рятувальників, залучено 1 автомобіль.

Крім того, рятувальники вилучили зі снігового замету й встановили на стійку дорогу біля села Заячиці Локачинського району вантажний автомобіль з доставки хліба. Ще одну вантажівку з хлібом рятувальники відбуксирували у Рожищенському районі.

 

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel