В Україні запрацював перший у Східній Європі завод з переробки часнику
На підприємстві перетворюють дуже примхливий, непростий у зберіганні та переробці овоч на чудовий, ароматний, гарно оформлений напівфабрикат для вітчизняних ковбасників, кулінарів та пекарів
В Україні розпочинає роботу перший завод із перероблення часнику на напівфабрикати та спеції для різних галузей харчової промисловості. Про це інформує kurkul.com з посиланням на shotam.info.
«Вперше в Україні та Східній Європі розпочинає роботу завод із комплексної переробки часнику на напівфабрикати та спеції для різних галузей харчової промисловості», — повідоми підприємець Василь Гудзовський.
«Вперше в Україні та Східній Європі розпочинає роботу завод із комплексної переробки часнику на напівфабрикати та спеції для різних галузей харчової промисловості», — повідоми підприємець Василь Гудзовський.
За його словами, на заводі перетворюють дуже примхливий, непростий у зберіганні та переробці овоч на чудовий, ароматний, гарно оформлений напівфабрикат для вітчизняних ковбасників, кулінарів та пекарів.
Читайте також: 96-річна Ганна Карпюк ще сама на Святвечір накрутила голубців.