Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Сиділи холодні, голодні і плакали: в будинку знайшли чотирьох маленьких дітей, залишених батьками напризволяще

Прикро, коли через батьків страждають діти.

Фото Нацполіції.

Сиділи холодні, голодні і плакали: в будинку знайшли чотирьох маленьких дітей, залишених батьками напризволяще

Батьків вдома не було, а в оселі будо дуже холодно та не було ніякої їжі

Повідомлення про те, що в приватному будинку перебувають маленькі діти без нагляду батьків, надійшло до поліції від небайдужих громадян. Правоохоронці помістили малечу до лікарні, де вони перебувають під наглядом медиків.

Днями, близько 21.00 до поліції Покровська на Донеччині зателефонувала жінка, яка повідомила, що четверо неповнолітніх дітей перебувають вдома без нагляду батьків, плачуть та просять їсти. На вказану адресу негайно виїхав наряд поліції. Коли поліцейський зайшли до будинку, то застали там чотирьох голодних маленьких дітей віком 9, 8, 4 років та 11 місячне немовля. Батьків вдома не було, а в оселі будо дуже холодно та не було ніякої їжі для малечі.

Співробітники поліції відвезли дітей до дитячого відділення місцевої лікарні, де медпрацівники їх оглянули та нагодували.

На ранок правоохоронці зв’язались з батьками малечі та повідомили, що їх дітей тимчасово вилучено і поміщено до лікарні. З’ясувалось, що рідні дітей поїхали до сусіднього міста, а малечу залишили на кума. Проте після розмови з поліцейськими, батьки не поспішали до малечі, а приїхали до поліції близько 16.00 в стані сильного алкогольного сп’яніння, що підтверджено медичним обстеженням.

Коли поліцейський зайшли до будинку, то застали там чотирьох голодних маленьких дітей віком 9, 8, 4 років та 11 місячне немовля. Батьків вдома не було, а в оселі будо дуже холодно та не було ніякої їжі для малечі.

Ця родина перебуває на обліку в соціальній службі, а минулого року співробітники поліції вже притягували матір до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків. Цього разу правоохоронці також склали адміністративні протоколи відносно батьків за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама Google

Співробітники ювенальної превенції повідомили про випадок службу у справах дітей, яка ухвалюватиме рішення щодо можливого позбавлення батьків їх батьківських прав.

Читати також: Волинянка, яку знайшли замерзлою біля села, не дійшла додому 300 метрів

Джерело: Поліція Донецької області.
Telegram Channel