Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі городяни разом із мером будували зі снігу містечко (Фото)

Кажуть, було весело.

Фото Ковельська міськрада.

У Ковелі городяни разом із мером будували зі снігу містечко (Фото)

Снігове містечко весело і дружно зводили діти та дорослі

Снігове містечко в Ковелі зводили учора, 13 лютого, у парку культури і відпочинку. Крижані цеглини складали діти й дорослі. Ковельчани не побоялись морозу і прийшли на зимову забаву, на яку їх запросив міський голова Ігор Чайка.

Мер також активно допомагав «будівельникам». Каже, що давно подібним не займався, але навики такої роботи залишились з дитинства.

Керувала процесом директор художньої школи Олена Цьомик. Вона й придумала проект цієї споруди.

Усі, хто був на «великій будові», дуже просять не руйнувати її. 

«Мені дуже сподобалась ідея створити зимове містечко. Я зацікавилась цим, подивилась, що в світі робиться з цього приводу. Вирішила поєднати в одному архітектурному творі фортецю, гірку та лабіринт. Вийшло весело, цікаво дітям. Для дорослих теж вийшло гарне дозвілля», – прокоментувала вона.

.

Чимало сімей при йшло до парку. Зокрема, родина Парадух каже, що це їх спільне рішення, так провести вихідний, адже дуже люблять активні розваги. Їх підтримав Руслан Александрук, який працював з дітьми.  Роман Лис допомагав  синові  скріплювати «цеглини».

Робота «кипіла» майже п’ять годин: 400 кубометрів снігу і чотири тони води використали на гірку. Повністю проєкт завершит не вдалося, але ковельчани отримали масу задоволення та позитиву, а спільна справа – завжди об’єднує.

Усі, хто був на «великій будові», просили не руйнувати її. 

Читати також: У місті на Волині вдосвіта зіткнулися пасажирський автобус і легковик

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel