Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині водій шкільного автобуса сів п’яним за кермо та в’їхав у сніговий замет (Фото)

Слідчі дії тривають.

Фото Нацполіція.

На Рівненщині водій шкільного автобуса сів п’яним за кермо та в’їхав у сніговий замет (Фото)

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

На Рівненщині у селищі Млинові в сніговий замет потрапив мікроавтобус, який перевозив вісьмох дітей, мешканців Бокіймівської територіальної громади із навчального закладу.

Про це інформує поліція Рівненської області.

Від огляду на стан сп’яніння на місці 62-річний водій мікроавтобуса відмовився, тож йому запропонували поїхати у медзаклад, де зафіксовано 1,9 проміле алкоголю.

Читайте також: На Волині поліцейський спричинив ДТП на службовому авто: йому винесли вирок (Фото).

Під час допомоги водію поліцейські помітили, що він за зовнішніми ознаками може перебувати у стані алкогольного сп’яніння. Від огляду на стан сп’яніння на місці 62-річний водій мікроавтобуса відмовився, тож йому запропонували поїхати у медзаклад, де зафіксовано 1,9 проміле алкоголю.

Реклама Google

Поліцейські склали на мешканця села Пекалів адмінпротокол за статтею 130 КУпАП. Водій працевлаштований в територіальній громаді, якій і належить мікроавтобус. Крім того, працівники групи реагування склали адміністративний протокол за п. 9 статті 133-1 КУпАП за порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом.

 

 

Telegram Channel