Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Почув когось позаду: у Луцьку побили відвідувача закладу. Зловмиснику винесли вирок

Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді позбавлення волі на чотири роки та один місяць.

Фото Pixabay.

Почув когось позаду: у Луцьку побили відвідувача закладу. Зловмиснику винесли вирок

В обласному центрі Волині побили відвідувача бару «Стара підкова» (колишній «Техас») та викрали у нього мобільний телефон. Грабіжника посадили на чотири роки

Злочин трапився 30 серпня 2019 року поблизу спортивного комплексу «Динамо» на вулиці Данила Галицького, 33. Раніше судимий злочинець вдарив потерпілого чоловіка ногою в спину, а потім наніс ще низку ударів. Після побиття він вкрав у нього мобільний телефон Honor та гаманець з грошима. Сума вкраденого – 5 тисяч 342 гривні.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передають volynnews.

Після цього відразу отримав від нього удар в спину, а впавши, отримав ще декілька ударів.

У суді злочинець спочатку не визнавав своєї вини, однак перед закінченням судового слідства все-таки зізнався у вчиненому. Він розповів, що вночі разом з другом вони перебували у барі «Техас», оскільки він чекав свою знайому, яка поверталась від подруги. Усі столи були зайняті, тому вони присіли біля потерпілого, який перебував у стані алкогольного сп`яніння. Коли потерпілий вийшов, то він пішов за ним, по дорозі наніс йому декілька ударів та викрав мобільний телефон і гаманець з грошима. Згодом до бару «Баня» на таксі під`їхала знайома дівчина, і вони поїхали до неї додому, де він перебував до ранку. Грабіжник просив не позбавляти його волі.

Читайте також: На Волині поліцейський спричинив ДТП на службовому авто: йому винесли вирок (Фото).

Натомість потерпілий розповів, що в ніч, коли трапився злочин, він після роботи вирішив зайти в бар «Техас», де пив лише пиво. У закладі до нього підходив обвинувачений, вони виходили на вулицю, курили та розмовляли, однак жодних конфліктів при цьому не було. В період з 1.00-2.00 години він повертався додому, йшов пішки в напрямку району «ДПЗ».

Пройшовши міст, він почув, що хтось йшов за ним, обернувшись, побачив двох осіб, одним з яких був обвинувачений. Після цього відразу отримав від нього удар в спину, а впавши, отримав ще декілька ударів. Потому його кривдник втік, а він виявив, що у нього зник мобільний телефон, який був у кишені, та гаманець. З його слів, злочинні дії вчиняв лише обвинувачений, а ще один чоловік стояв за метрів десять від них. Після цього чоловіки втекли в сторону «Техасу». Натомість він повідомив працівників поліції про злочин. Потерпілий просив суворо не карати обвинуваченого, оскільки під час судового розгляду обвинувачений відшкодував завдані збитки.

Обираючи міру покарання, суд врахував судимості грабіжника, тож призначив йому покарання у виді позбавлення волі на чотири роки та один місяць.

Telegram Channel