Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На камерах помітили багато буруль: лучан просять не ходити попід будинками (Фото)

Може бути небезпечно!

Фото муніципалів.

На камерах помітили багато буруль: лучан просять не ходити попід будинками (Фото)

У зв’язку з потеплінням та накопиченням великої кількості опадів, трапляються зсуви крижаних наростів з дахів будинків та нависання буруль

У Луцьку на камерах «Безпечного міста Луцька» помічено значну кількість крижаних наростів та буруль.

Як інформують в департаменті муніципальної варти Луцькради, здійснювати очищення дахів та балконів від бурульок мають балансоутримувачі або ж власники будівель. Їх просчять своєчасно здійснювати заходи з очищення дахів будинків та ліквідації буруль.

Аби не стати жертвою крижаних наростів, які можуть впасти на голову, городян закликають не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах.

«Аби не стати жертвою крижаних наростів, які можуть впасти на голову, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах», –  попереджають муніципали.

Лучан закликають при можливості триматися на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд. Власників автомобілів просять обирати безпечні місця для паркування.

Читати також: на Волині перекрили трасу на Рівне через Дубно

 

 

 

 

Джерело: Департамент муніципальної варти Луцькради
Telegram Channel