Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку чоловік збував психотропи через телеграм-канал. У нього вилучили речовини на 150 тисяч гривень

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У Луцьку чоловік збував психотропи через телеграм-канал. У нього вилучили речовини на 150 тисяч гривень

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання

У суботу, 13 лютого, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України біля одного із поштових відділень Луцька затримали 33-річного мешканця Миколаївської області. В коробці, яку тільки отримав чоловік, правоохоронці виявили близько 200 г психотропної речовини Альфа «PVP». Психотропи поліцейські вилучили.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Вилучили 6 згортків з психотропною речовиною Альфа «PVP», психотропні речовини насипом, згорток із канабісом.

Читайте також: На Волині аграрії допомогли визволити із снігового полону 13 автівок і «швидку» (Відео).

Попередньо встановлено, що зловмисник забезпечував функціонування телеграм-каналу, через який шукав потенційних клієнтів. Далі – фасував наркотичні та психотропні речовини, робив закладки на території Луцька.  

Поліцейські провели невідкладний обшук в орендованій зловмисником кімнаті. Там вилучили 6 згортків з психотропною речовиною Альфа «PVP», психотропні речовини насипом, згорток із канабісом. Окрім цього у правопорушника виявили електронні ваги, 1000 зіп-пакетів та ніж. Усе це направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичний центру.

За попередніми даними, вартість вилучених психотропних речовин та наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку становить близько 150 000 грн.

Наркозакладчика затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії правопорушника кваліфікують за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби). Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Сьогодні зловмиснику обиратимуть запобіжних захід. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel