Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку п’яний водій BMW вчинив аварію і хотів втекти

П’яний водій зіткнувся з Volkswagen Golf.

Фото патрульних.

У Луцьку п’яний водій BMW вчинив аварію і хотів втекти

Водій в стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП

Сьогодні, близько 4-ї години ночі, у Луцьку, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Домни Гордіюк. Заявник повідомив, що один із учасників аварії перебуває в стані сп’яніння та має намір залишити місце ДТП.

Патрульні оперативно прибули на місце події та встановили, що 21-річний водій, керуючи транспортним засобом BMW X1, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечного інтервалу, в результаті чого зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf, під керуванням 33-річної водійки.

21-річний водій, керуючи транспортним засобом BMW X1, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечного інтервалу, в результаті чого зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf, під керуванням 33-річної водійки.

Також у водія BMW поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, результат — 1.92 проміле.

Читати також: На волинській трасі перекинувся автомобіль

Охоронці правопорядку відсторонили чоловіка від керування та склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Рішення по цій справі, щодо притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування, ухвалюватиме суд.

Читати також: СБУ викрила двох волинян, які на своїх сторінках в соцмережах закликали до зміни меж держкордону

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel