Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку незаконно перепланували квартиру: порушників судитимуть (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У Луцьку незаконно перепланували квартиру: порушників судитимуть (Фото)

Спеціально створена комісія провела обстеження об'єкта та зареєструвала інцидент

В обласному центрі через нелегальну добудову сходів та перепланування квартири в будинку на вулиці Кравчука порушили кримінальне провадження.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці, передають volynnews.com.

Зі слів Ігор Поліщука, до нього неодноразово зверталися мешканці будинку № 34а з приводу переведення однієї з квартир на першому поверсі під комерційне приміщення, незаконну добудову сходів та втручання в опорні конструкції будинку. Люди скаржилися, що через незконне перепланування може обвалитися будинок.

Такі позовні заяви будуть подаватися щодо усіх інших квартир, перепланування та переобладнання яких в комерційні об‘єкти відбувається незаконно та заважає жителям й місту.

Перепланування та переобладнання квартири власники здійснили незаконно. За вказаним актом порушили кримінальне провадження.

Читайте також: Двоє лучан попалися на крадіжці у чужій квартирі.

Як зауважив Ігор Поліщук, Державну реєстрацію переведення квартири в комерційний об'єкт виконав сумнозвісний реєстратор Куклинської сільської ради Віталій Ященко.

«Для того, щоб допомогти мешканцям та попередити подальші втручання в конструктивні елементи будинку, сьогодні від міської ради подали позовну заяву в суд з вимогою скасувати державну реєстрацію переведення вищевказаної квартири в комерційний об'єкт та демонтувати незаконно прибудовані сходи. Переконаний, що є усі підстави до задоволення вказаної позовної заяви. Такі позовні заяви будуть подаватися щодо усіх інших квартир, перепланування та переобладнання яких в комерційні об‘єкти відбувається незаконно та заважає жителям й місту», – наголосив Ігор Поліщук.

 

 

 

Telegram Channel