Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Поліщук дав грамоту голові виборчої комісії, яка оголосила його мером Луцька

З нагоди ювілею.

Фото Сили Правди.

Поліщук дав грамоту голові виборчої комісії, яка оголосила його мером Луцька

На місцевих виборах 2020-го Марія Парфенюк очолила виборчу комісію від «За майбутнє», яка й набрала найбільшу кількість голосів і зробила мером Луцька свого кандидата

Голова Луцької міської територіальної виборчої комісії Марія Парфенюк отримала грамоту за сумлінну працю від мера Луцька Ігоря Поліщука. Приурочили таку нагороду до п’ятдесятиріччя Парфенюк 8 лютого.

Про це пише Сила Правди.

«За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість при виконанні службових обов’язків, а також з нагоди особистого ювілею», — йдеться у розпорядженні міського голови про нагородження грамотою.

Марія Парфенюк — завідувачка бюро комп’ютерного набору та копіювальної техніки господарського-технічного відділу Луцької міської ради. Окрім цього, вона є головою Луцької міської територіальної виборчої комісії від партії «За майбутнє».

Реклама Google

До виборчого процесу у Луцьку Марія Парфенюк причетна з президентських виборів 2010-го, коли вперше була секретаркою Окружної виборчої комісії в Луцьку за поданням кандидата Віктора Януковича. Згодом, у 2014-му, на парламентських виборах вона була членкинею комісії цього ж округу від партії «Наша Україна» та заступницею голови округу під час позачергових президентських виборів за поданням кандидата Петра Порошенка.

У 2019-му під час президентських виборів Марія Парфенюк головувала у виборчому окрузі по Луцьку за поданням кандидата Володимира Зеленського. На парламентських виборах того ж року була просто членкинею виборчої комісії округу від «України майбутнього». І на місцевих виборах 2020-го очолила виборчу комісію від «За майбутнє», яка й набрала найбільшу кількість голосів і зробила мером Луцька свого кандидата.

Читати також: Кидати сніг лопатою – не робота міського голови, – Поліщук розкритикував Садового

 

 

Джерело: Сила Правда
Telegram Channel