Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькому спортсмену Данилу Даниленку вручили ключі від квартири

Данило Даниленко: «Обіцяю, скільки вистачить здоров’я, прославлятиму Луцьк, Волинь та Україну на змаганнях найвищого рівня».

Фото lutskrada.gov.ua.

Луцькому спортсмену Данилу Даниленку вручили ключі від квартири

Легкоатлет з 2014 року представляє нашу область на міжнародних та національних змаганнях

Уродженець Черкас Данило Даниленко нині гордо називає себе лучанином та волинянином. Легкоатлет з 2014 року представляє нашу область на міжнародних та національних змаганнях, відколи переїхав з окупованого Донецька, де тренувався. Неодноразовий чемпіон та призер різноманітних змагань відтепер і мешкатиме в Луцьк. Сьогодні керівники міської та обласної влади вручили йому ордер та ключі від нової квартири, інформує Луцька міська рада.

Кошти на купівлю житла виділили з міської та обласної казни на умовах співфінансування 50х50.

Кошти на купівлю житла виділили з міської та обласної казни на умовах співфінансування 50х50.

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, що продовжує діяти програма із забезпечення видатних спортсменів житлом, яка реалізовується спільно міською та обласною радами, а також обласною державною адміністрацією.

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко сказав, що вручення ключів від квартири — це подяка влади за велику працю спортсмена, а голова Волинської обласної ради Григорій Недопад цю подію назвав дуже знаковою, щоб напередодні Олімпійських ігор показати спортсменам, що їм є куди рухатися, адже влада не відвертається від них.

Данило Даниленко подякував їм за оцінку його роботи: «Зараз непростий час в країні: пандемія, непроста економічна ситуація та війна на Сході. Нашій країні бракує коштів. Я дуже дякую, що допомогли мені з житлом та спільними зусиллями знайшли кошти для полегшення мого життя. Я тепер розумію, що моя спортивна кар’єра проходить недарма і своїм прикладом надихатиму інших. Обіцяю, скільки вистачить здоров’я, прославлятиму Луцьк, Волинь та Україну на змаганнях найвищого рівня».

Telegram Channel