Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Варшаві українці викрали 25-річну дівчину (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото «24 канал».

У Варшаві українці викрали 25-річну дівчину (Фото)

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

7 громадян України затримали патрульні Варшави за підозрою у торгівлі наркотиками. А під час слідчих дій з’ясувалося, що угрупування причетне до викрадення українки.

Про це пише 24 канал з посиланням на поліцію Варшави.

Першим членом угрупування, якого затримали у Варшаві став 21-річний українець. Поліцейські знайшли при ньому пакетики з марихуаною та іншими наркотичними речовинами.

На всіх зловмисників вдягнули наручники, а в одній з кімнат перебувала 25-річна дівчина.

При цьому правоохоронці знали, що чоловік діє не самостійно, а входить до угрупування, яке займається поширенням заборонених речовин.

Читайте також: Загиблий був майже голий: у Польщі українця підозрюють у вбивстві чоловіка.

Через якийсь час після цього патрульні Варшави побачили легковик Ford, на якому могли переміщатися інші члени банди. Коли поліцейські зупинили машину, водій почав нервувати та натиснув на газ.

Реклама Google

Після нетривалих перегонів автівка втікача влетіла у рекламний стовп, а зловмисники вибігли з неї та намагалися втекти.

Всіх 3 українців затримали, а у салоні машини знайшли мефедрон та канабіс. З’ясувалося, що всі затримані орендують квартиру у Варшаві. Тож, оперативники поїхали за адресою з обшуком. Втім, всередині житла перебувало ще 3 українців, які чинили опір та намагалися не пускати поліцейських. На всіх зловмисників вдягнули наручники, а в одній з кімнат перебувала 25-річна дівчина. Вона розповіла слідчим, що її викрали у Вроцлаві та під загрозою побиття та нанесення ушкоджень ножем вивезли до Варшави. Причиною став борг її хлопця за наркотики.

Затриманим віком від 21 до 26 років загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі. Наразі їх заарештували на 3 місяці.

 

 

 

 

Telegram Channel