Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині батько вистрелив з рушниці у сина (Відео)

Слідчі дії тривають.

Фото Pixabay.

На Волині батько вистрелив з рушниці у сина (Відео)

Відкрито кримінальне провадження

У Луцькому районі сталася сімейна сутичка, внаслідок якої батько вистрелив з рушниці сину в ногу.

Під час застілля в помешкання прийшов батько одного з чоловіків та між ними виник конфлікт, в ході чого останній взяв рушницю та вистрелив сину в ногу.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області».

Інцидент трапився 16 лютого в селі Новокотів Підгайцівської громади. Нагадаємо, двоє чоловіків розпивали алкогольні напої, під час чого в помешкання прийшов батько одного з чоловіків та між ними виник конфлікт, в ході чого останній взяв рушницю та вистрелив сину в ногу.

Реклама Google

На місце події терміново прибув поліцейський офіцер Підгайцівської громади старший лейтенант поліції Микола Толстіхін спільно з працівниками СРПП Луцького відділення №3 Луцького районного управління ГУНП у Волинській області.

Читайте також: Бабця знайшла у своєму сараї людське м'ясо (Відео).

Поліцейські надали першу домедичну допомогу чоловіку та передали медикам, після чого офіцер громади супроводив карету швидкої медичної допомоги до лікувального закладу.

На місце поді викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій.

Нині встановлюються всі обставини події та мотиви, які змусили чоловіка стріляти. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Telegram Channel