Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські рятувальники витягнули із замету «швидку» з хворим

Рятувальники відбуксирували автомобіль швидкої на стійку ділянку дороги.

Фото Укрінформ.

Волинські рятувальники витягнули із замету «швидку» з хворим

17 лютого працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили 6 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах

Вивільнено 6 автомобілів, з яких 4 вантажні, 1 – легковий та автомобіль екстреної медичної допомоги. У вивільнених автомобілях перебувало 7 людей.

 

 

До служби 101 надійшло повідомлення про те, що на узбіччі автодороги у селі Струмівка забуксував автомобіль екстреної медичної допомоги, що транспортував хворого до лікарні.

Зокрема о 15:20 до служби 101 надійшло повідомлення про те, що на узбіччі автодороги у селі Струмівка забуксував автомобіль екстреної медичної допомоги, що транспортував хворого до лікарні. На місце події спрямували чергову варту 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Рятувальники відбуксирували автомобіль на стійку ділянку дороги.

Реклама Google

У місті Рожищі на вулиці 1 Травня рятувальники відбуксирували бензовоз, що  потрапив у складну ситуацію на дорозі через щільний сніговий покрив.

 

 На околицях міста Горохова рятувальники допомогли здолати засніжений підйом водію великогабаритної вантажівки, що частково перекрила рух автотранспорту.

Читайте також Коронавірус на Волині і в Україні: як змінилась ситуація за добу​.

 

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel