Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Плакав понад годину: господар до смерті закатував свого собаку за те, що з’їв сусідську курку

Чи це людина – яка це зробила?

Фото з фейсбуку.

Плакав понад годину: господар до смерті закатував свого собаку за те, що з’їв сусідську курку

Собаку ще живим викинули в сміттєвий бак

У Шостці Сумської області знайшли на смітнику у зав'язаному мішку скривавленого собаку. Тварина була ледь жива і мала колоті рани. 

Про це в соцмережі повідомили  у групі «Чотири лапи».

Зоозахисникам про собаку повідомив чоловік, вони прибули на місце, оглянули тварину і спершу подумали, що собаку підстрелили. Але згодом виявилося, що собаку кололи вилами. Так з домашнім улюбленцем на прохання сусідки розправився його господар.

«Жінка попросила свого сусіда, щоб він убив собаку, так як вона з'їла її курку, ну і сусід собаку колов вилами. Підозрюю, що собаку спочатку запхнули у мішок, а вже потім вчиняли над нею наругу.  Собаку ще живою викинули в сміттєвий бак, її плач було чути більше години», – розповідає зоозахисниця Ірина Бурбулиха.

За її словами, скалічену тварину доправили до ветклініки. Там лікар встановив невтішний діагноз: пробиті обидві легені, собака повільно задихався, смерть наступила б від задухи, повітря з легенів виходило у всередину і від ребер до низу частина живота була роздута. Була травма голови від удару вилами та вибите око.

У собаки були пробиті обидві легені, собака повільно задихався, смерть наступила б від задухи, повітря з легенів виходило у всередину і від ребер до низу частина живота була роздута. Була травма голови від удару вилами та вибите око.

«Порадившись з лікарем, прийшли до висновку, позбавити тварину страждань. Це була дівчинка, молода, думаю, що вона все-таки була домашня і господарі через курку засудили її до смерті»,  говорить волонтерка.

Дівчина розшукує свідків знущання з тварини, щоб притягнути їх до відповідальності.

Реклама Google

Читати такожНа дорозі Рівненщини врятували чоловіка, який змерз так, що не міг говорити і рухатися

Джерело: ТСН
Telegram Channel