Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Під Луцьком затримали бус із партією підробленої горілки (Фото)

100 ящиків.

Фото ДФС Волині.

Під Луцьком затримали бус із партією підробленої горілки (Фото)

Податкова міліція Волині затримала автомобіль з партією алкоголю сумнівного походження

У рамках операції «Спирт» співробітниками податкової міліції Волині у взаємодії з працівниками управління патрульної поліції у Волинській області ДПП, на автошляху Н-22 сполученням «Рівне-Луцьк-Устилуг», затримали транспортний засіб, яким незаконно транспортувало велику партію горілчаних виробів.

Про це інформує пресслужба ДФС у Волинській області.

У ході реалізації наявної оперативної інформації щодо можливого незаконного транспортування алкоголю у с. Струмівка Луцького району правоохоронці затримали вантажний транспортний засіб.

Машину затримали у селі Струмівка. Водій не зміг пояснити правоохоронцям походження товару та куди його мав доставити.

В ході проведення обстеження вантажного відсіку автомобіля марки Ford виявили 100 ящиків горілчаних виробів, маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки, які чоловік перевозив без жодних дозвільних документів. При цьому, водій не зміг пояснити правоохоронцям походження товару та куди його мав доставити.

Реклама Google

За результатами проведених заходів податковою міліцією вилучено 2000 пляшок горілчаних виробів орієнтовною вартістю понад 200 тис.грн., а також транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування підакцизу.

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ст.177-2 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

В ГУ ДФС у Волинській області попереджають, що триває проведення операції «Спирт», а тому наголошують на дотриманні вимог законодавства щодо обігу підакцизних товарів.

У зв’язку з цим, працівники податкової міліції в посиленому режимі відпрацьовують ринок підакцизу.

Волинян просять інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів за телефоном (0332) 777-102.

Читати такожНа Волині лікарку райлікарні з 189 тисячами зарплати понизять або звільнять

 

 

 

 

 
 

 

Джерело: ДФС у Волинській області
Telegram Channel