Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Шахтар» у Тель-Авіві переграв «Маккабі»

Здобуто хороший результат...

Фото REUTERS.

«Шахтар» у Тель-Авіві переграв «Маккабі»

Інтриги у цьому протистоянні вже майже не залишилося...

Донецький «Шахтар» розпочав свій шлях у плей-оф Ліги Європи виїзним матчем проти тель-авівського «Маккабі». 

Господарі поля були досить активні на старті тайму і подали три кутових в перші десять хвилин. Але надалі «Шахтар» повністю забрав собі ініціативу. Правда, моменти біля воріт «Маккабі» виникали нечасто, повідомляє УНІАН.

Забити «Шахтарю» вдалося другим ударом по воротах у матчі. Марлос виконав класний закид на Миколу Матвієнка, той в дотик віддав на Алана Патріка, а з ударом бразильця голкіпер «Маккабі» не впорався.

Після перерви «Шахтар» продовжив володіти ініціативою, але у «Маккабі» періодично виходило турбувати оборону «гірників».

Після перерви «Шахтар» продовжив володіти ініціативою, але у «Маккабі» періодично виходило турбувати оборону «гірників».

У «Шахтаря» хороші моменти були після проходів Євгена Коноплянки і Фернандо, на удари яких зреагував голкіпер. На іншій половині поля в кінцівці зустрічі Тарас Степаненко ледь не зрізав м'яч у власні ворота, а Анатолій Трубін зреагував на удар головою від Луїса Ернандеса.

Забити ще раз «Шахтарю» вдалося вже в компенсований час. Фернандо віддав пас на Тете, який з меж штрафного спокійно покотив м'яч у кут воріт.

«Маккабі» Тель-Авів - «Шахтар» - 0:2

Голи: Алан Патрік, 31, Тете, 90+2.

«Маккабі»: Тененбаум, Саборит, Тібі, Ернандес, Жералдеш, Перец, Рікан (Голаса, 63), Глазер, Бен Хаїм (Блекман, 63), Пешич (Герреро, 85), Бітон (Хозез, 46).

«Шахтар»: Трубін, Додо, Кривцов, Вітао, Матвієнко, Степаненко, Алан Патрік (Маркос Антоніо, 88), Марлос (Майкон, 77), Соломон (Тете, 73), Тайсон (Коноплянка, 77), Мораес (Фернандо, 89).

Попередження: Глазер, Перец - Марлос, Тайсон.

Реклама Google

Читайте також: Київське «Динамо» зіграло внічию з бельгійським «Брюгге».

Telegram Channel