Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У лютому кожному лучанину дісталося 20 тонн снігу – відзавтра він почне перетворюватися на воду (Фото)

Отакої!

Фото volyn.com.ua.

У лютому кожному лучанину дісталося 20 тонн снігу – відзавтра він почне перетворюватися на воду (Фото)

Тож містяни вже перевіряють, чи немає дірок у їхніх гумових чоботах. А найбільш передбачливі навіть ладнають надувні човни...

У лютому небесна канцелярія була напрочуд щедрою на сніг. Синоптики зауважують, що подібних снігопадів Волинь не бачила вже впродовж кількох років. 

Тим часом луцькі математики провели цікаві розрахунки. Взявши до уваги висоту снігового покриву, площу обласного центру Волині та кількість жителів у місті, вони визначили: кожному лучанину «дісталося» близько 20 тонн снігу.

Взявши до уваги висоту снігового покриву, площу обласного центру Волині та кількість жителів у місті, вони визначили: кожному лучанину «дісталося» близько 20 тонн снігу.

Здавалося б, з цього приводу можна тільки радіти: ми згадали, що таке справжня зима й сповна змогли насолодитися її розвагами – катанням на санчатах, лижах і ковзанах, ліпленням сніговиків, будівництвом снігових фортець тощо.

Щоправда з прибиранням «зайвого» снігу з міських вулиць у Луцьку виникли суттєві проблеми. Навіть у самісінькому серці міста – на Театральному майдані – сніг спромоглися лишень згорнути на величезні кучугури. Звісно, добре хоч так, адже сила-силенна «другорядних» міських вулиць і територій жодного разу не бачили снігоприбиральної техніки.

А вже завтра, у суботу, 20 лютого, в Луцьку обіцяють вдень до 3 градусів тепла. А з понеділка – ще більші плюсові значення температури.

Тож кожен лучанин, із «власника» 20 тонн снігу, перетвориться на «власника» сили-силенної талої води. Тож містяни вже перевіряють, чи немає дірок у їхніх гумових чоботах. А найбільш передбачливі навіть ладнають надувні човни.   

 

 Читайте також: На Ратнівщині священник організував катання для селян на санях.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel