Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку проведуть інклюзивне тренування з футболу: майстер-клас від Артема Федецького

Захід пройде у спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Фото ілюстративне.

У Луцьку проведуть інклюзивне тренування з футболу: майстер-клас від Артема Федецького

19 лютого о 13.00 у Луцьку Parimatch Foundation проведе інклюзивне тренування з футболу в рамках Всеукраїнської комплексної програми фонду «Так, я можу»

Ця програма спрямована на те, щоб заохочувати дітей займатися спортом та створювати для цього всі необхідні умови, щоб спорт був однаково доступним для всіх, інформують організатори, пише ІА «Волинські Новини».

Захід пройде у спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки (пр. Грушевського 2б. 1).

Захід пройде у спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки (пр. Грушевського 2б. 1). Організаторами також виступлять ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» та Волинський національний університет імені Л. Українки.

У програмі заплановані спортивні естафети для дітей, футбольний майстер-клас від ексгравця збірної України та володаря Кубка УЄФА Артема Федецького і бульбашкове шоу. Також після тренування діти отримають подарунки.

Гості заходу: Луцька міська рада, Департамент сім’ї, молоді та спорту ЛМР, Управління освіти ЛМР, Управління молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації, Федерація футболу м. Луцька, Директор Луцького НРЦ.

Читайте також: Футболістка з Волині продовжить кар’єру в США

Telegram Channel