Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Стояв навколішки на снігу весь у крові: таксист пригостив пасажара кавою із клофеліном і викинув (Відео)

Слідчі дії тривають.

Фото «Молодий буковинець».

Стояв навколішки на снігу весь у крові: таксист пригостив пасажара кавою із клофеліном і викинув (Відео)

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

Мешканка одного з будинків на околиці Києва врятувала чоловіка, який на колінах стояв закривавлений на узбіччі дороги у снігу і благав про допомогу. Незнайомець дуже замерз, він не міг пояснити, що з ним сталося. Виявилося, що засніженими околицями чоловік блукав цілу ніч, передають nnovosti.info.

Читайте також: Випалював на спинах зірки та ґвалтував: педофіл вербував підлітків у школу магії.

Жінка попри свої побоювання зателефонувала чоловікові і викликала швидку. Тим часом сусіди принесли потерпілому теплий чай і одяг, навіть розвели поруч вогнище. Бідолаха раз за разом непритомнів, але зміг пригадати номер дружини і сказати, куди його везуть медики.

Коли пасажири авто втратили свідомість, водій «таксі» обібрав їх до ниточки і викинув на узбіччі у безпорадному стані.

З’ясувалося, що напередодні він із товаришем був у ресторані. А коли захмілілі зібрались їхати додому - до них під’їхав позашляховик. Водій недешевого «Ауді» запропонував послуги таксі.

Дорогою додому водій напоїв пасажирів кавою, куди підсипав клофелін. Коли пасажири авто втратили свідомість, водій «таксі» обібрав їх до ниточки і викинув на узбіччі у безпорадному стані. Товариша чоловіка, якого врятувала небайдужа жінка, знайшли мертвим.

«Фактично одночасно із втратою свідомості знижається артеріальний тиск і знижується частота серцевих скорочень. Клофелін викликає настільки потужний токсичний ефект за рахунок впливу на серцево-судинну і нервому системи, що опосередковано діє і на всі інші органи і системи. Продовжується каматозний стан багато годин», - пояснила лікар-токсиколог Наталія Курділь.

 

Telegram Channel