Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівнянка загинула у Єгипті під час підводного плавання

Небезпечний відпочинок.

Фото зі сайту Радіо ТРЕК.

Рівнянка загинула у Єгипті під час підводного плавання

Відпочинок закінчився трагедією

У Єгипті напередодні померла рівнянка. З власних джерел Радіо Трек стало відомо, що з мешканкою Рівного сталася трагедія під час сноркелінгу.

Загибла відпочивала з чоловіком.

Під час сноркелінгу чоловік плавав разом з нею, але раптово жінка зникла з поля зору.

Під час сноркелінгу чоловік плавав разом з нею, але раптово жінка зникла з поля зору.

Реклама Google

Чоловік одразу покликав рятувальників, але врятувати жінку не вдалося. Що стало причиною смерті рівнянки - поки невідомо.

Читайте такожРезонансне вбивство на Рівненщині: жінку, яка застрелила чоловіка і хотіла вбити дочку, визнали неосудною

ДОВІДКОВО:

Сноркелінг, снорклінг (нім. Schnorchel — дихальна трубка) — вид плавання під поверхнею води з маскою і дихальною трубкою і, зазвичай, з ластами. У холодній воді плавець може бути одягнений у гідрокостюм. Використання цього спорядження дозволяє плавцеві спостерігати за підводними краєвидами впродовж тривалого часу з мінімальними зусиллями. Є популярною розвагою, особливо в тропічних широтах і в місцях для пірнання з аквалангом — дайвінга. Доступний для більшості людей, у тому числі дітей, які з великим інтересом занурюються під воду, щоб розгледіти камінчики, черепашки та інші цікаві деталі підводного світу. Сноркелінг також популярний серед дайверів, коли занурення відбуваються на або біля поверхні. Також його використовують рятувальні команди для пошуку людей у воді.

Telegram Channel