Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Олег Ляшко: «Були б дуелі, я б уже пристрелив цю брехливу скотиняку…» (Відео)

«Наступного тижня я звернуся до суду з позовом про захист честі та гідності».

Фото Youtube.com.

Олег Ляшко: «Були б дуелі, я б уже пристрелив цю брехливу скотиняку…» (Відео)

Лідер «Радикальної партії» задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень. Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новиков заявляє, що лотерейний білет підроблено

Вчора ми повідомляли, що голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков розповів, що екснардеп Олег Ляшко у 2017 році підробив виграшний лотерейний білет на суму 571 045 гривень. Про це пан Новиков заявив в інтерв’ю виданню «Новоє врємя»:

«НАЗК провели перевірку, встановили, що він підробив виграшний білет. Нам підтвердили, що не було такого виграшного білету. І було кримінальне провадження, він мав бути притягнутий до відповідальності, але Конституційний Суд скасував статтю».

За словами Новікова, якщо НАЗК встановить, що факту виграшу не було, це свідчитиме про наявність складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 Кримінального Кодексу (декларування недостовірної інформації).

Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами терміном від 150 до 240 годин, або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також у нас: «Директорам луцьких шкіл порадили перевіряти сумнівні довідки про щеплення учнів».

Тим часом сам Олег Ляшко написав у Facebook написав, що це брехня і планує позиватися до суду щодо Новікова.

«Заява голови НАЗК про те, що я підробив якийсь лотерейний білет – абсолютна брехня! Хай покаже цей підроблений лотерейний білет і будь який документальний доказ про підробку. Їх не існує в природі, крім як у брехливих фантазіях повністю залежного від влади голови НАЗК.

Олег Ляшко написав у Facebook написав, що це брехня і планує позиватися до суду щодо Новікова.

Тому наступного тижня я звернуся до суду з позовом про захист честі та гідності. Я на 1000000% упевнений, що виграю цей суд, тому що чесно декларую свої доходи і чесно плачу податки, на відміну від моїх опонентів.

Шкодую, що скасовані дуелі. Я б уже пристрелив цю брехливу скотиняку, ніж роками чекати судового рішення», – написав Олег Ляшко.

Читайте також у нас: «Волинські олігархи у Верховній Раді не голосували за постанову щодо Революції Гідності».

Telegram Channel