Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Експертиза визнала неосудною рівнянку, яку звинувачують у вбивстві чоловіка і пораненні доньки

46-річну підозрювану мають госпіталізувати до психічного закладу.

Фото Суспільного.

Експертиза визнала неосудною рівнянку, яку звинувачують у вбивстві чоловіка і пораненні доньки

Слідство закінчило розслідування за фактами умисного вбивства та закінченого замаху на умисне вбивство

До 46-річної рівнянки, яку звинувачують у вбивстві чоловіка та пораненні доньки, просять застосувати примусові заходи медичного характеру. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передає Суспільне. Досудове розслідування у цій справі група слідчих закінчила.

Реклама Google

Слідство закінчило розслідування за фактами умисного вбивства та закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене щодо малолітньої дитини. Матеріали передали до суду. У них просять про примусове лікування. Це клопотання затвердила прокуратура.

Під час досудового розслідування слідчі провели комплекс слідчих дій та призначили ряд експертиз, зокрема й судово-психіатричну. Відповідно до висновків останньої підозрювану визнали неосудною.

 

 «Слідчі скерували до суду матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування до 46-річної підозрюваної примусового заходу медичного характеру у вигляді госпіталізації до психічного закладу. Вона за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно-небезпечного діяння становить особливу небезпеку для суспільства», - коментує матеріали справи спеціалістка пресслужби поліції Світлана Карачун.

«Вона за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно-небезпечного діяння становить особливу небезпеку для суспільства», - коментує матеріали справи спеціалістка пресслужби поліції Світлана Карачун.

Читайте також: На Львівщині біля під’їзду багатоповерхівки розірвалася граната: загинули молоді чоловіки (Фото)

Слідчі повідомили жінці про підозру, а суд обрав їй запобіжний захід у виді тримання під вартою. Зараз вона у СІЗО.

Telegram Channel