Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Поліцейський під час відпустки врятував життя людині (Фото)

Оце поліцейський!

Фото зі сторінки Патрульної поліції України у Facebook.

Поліцейський під час відпустки врятував життя людині (Фото)

Він провів серцево-легеневу реанімацію

«Люблю свою роботу, тому що маю змогу допомагати людям», — так вважає патрульний Дніпра Олександр Резніченко, який під час своєї відпустки врятував людині життя, розповідає Патрульна поліція України.

Учора опівдні поліцейський чекав свою донечку біля дитсадка на вулиці Надії Олексієнко. Неподалік він побачив двох чоловіків, один з яких вмивав снігом іншого.

Олександр підійшов поцікавитися, що сталося. З'ясувалося, що чоловік втратив свідомість, а товариш намагався привести його до тями.

Поліцейський одразу перевірив дихання непритомного — воно було відсутнє.

Поліцейський одразу перевірив дихання непритомного — воно було відсутнє.

Олександр негайно поклав чоловіка на спину й почав робити йому серцево-легеневу реанімацію. Через 4 хвилини у чоловіка з'явилося слабке дихання і кашель. Патрульний перевернув його у стабільне бокове положення і викликав швидку.

До приїзду швидкої Олександр контролював дихання чоловіка. Воно знову зникло, але завдяки домедичній допомозі патрульного, відновилося. Лікарі вже у реанімобілі змогли привести громадянина до тями та шпиталізували.

Олександр Резніченко вже 4 роки в патрульній поліції Дніпра. Надихнув його на такий крок з честю виконаний обов'язок перед країною під час антитерористичної операції у 2014 році.

«У патрульні поліції ніколи не буває нудно. Приїжджаючи на зміну, ніколи не знаєш, що тебе очікує. Це така собі перевірка себе — яке рішення ти знайдеш в нових ситуаціях, як зможеш допомогти людям», — каже поліцейський.

На його думку, аби бути охоронцем порядку, треба бути чесним перед собою. Олександр Резніченко зараз займається стажуванням нових патрульних. Він має для цього гарний досвід та бездоганну службу.

Читайте також: 15-річна школярка наковталася пігулок, аби не йти в школу.

Telegram Channel