Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Керувати Волинською податковою прислали фінансового антикорупціонера з Львівщини

Віталія Думу призначено в.о. обов’язків ДФС Волині.

Фто з фейсбук-сторінки Віталія ДУМИ.

Керувати Волинською податковою прислали фінансового антикорупціонера з Львівщини

Голова ДФС України призначив нового керівника регіонального підрозділу ДФС на Волині

«Я оголосив наказ про призначення в.о. керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби України в 10 областях: Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Донецькій, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській» - написав на своїй сторінці у фейсбуці очільник Державної фіскальної служби Вадим Мельник.

У правоохоронних органах з 1995 року, проходив службу на оперативних та керівних посадах у органах внутрішніх справ та податкової міліції.

Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел стало відомо, що новим керівником Волинського ДФС став Дума Віталій Романович, який ще до літа минулого року очолював Західне міжрегіональне територіальне управління Національного агентства України з питань розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (скорочено АРМА, - ред.). Згаданий орган влади має спеціальний статус, уповноважений на формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, а також управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні.

Віталій Дума народився 12 березня 1970 року в с. Великі Глібовичі Перемишлянського району Львівської області.

Закінчив державний університет «Львівська політехніка», Львівську комерційну академію та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. У 2010 році закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістра з правознавства. У 2013 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління. Досвід державної служби понад 23 роки.

У правоохоронних органах з 1995 року, проходив службу на оперативних та керівних посадах у органах внутрішніх справ та податкової міліції.

Нагороджений Почесною Грамотою Верховної Ради України та Почесною Грамотою Міністерства внутрішніх справ України.

Telegram Channel