Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чому варто страхувати життя в ARX life?

Страхові програми допомагають мінімізувати втрати.

Фото ARX life.

Чому варто страхувати життя в ARX life?

Українці намагаються не замислюватися, як на членах сім'ї фінансово відіб'ються смерть, інсульт, травма або інвалідність

Тимчасова втрата працездатності, інший рівень доходів, виплата кредитів, боргових зобов'язань, оплата лікування і непередбачені витрати — тягар важкий, іноді непосильний для сімейного бюджету. Компанія ARX life пропонує просте, перевірене часом рішення — страхування життя.

Страхові суми знижують фінансове навантаження на сім'ю в разі оформленого договору іпотеки, кредитної лінії в банку, краху побудованого на особистому бренді бізнесу.

У якому віці можна застрахувати життя?

Компанія ARX life розробила три варіанти оферти для різних вікових груп:

  • з 1 до 18 повних років — Активне дитинство;
  • 18 до 51 — Міцне здоров'я;
  • від 51 до 70 — Почесний вік.

У яких випадках виплачують страховку?

Список страхових випадків обумовлений офертою. Саме застрахована особа отримує передбачену договором страхування суму в разі критичного захворювання або нещасного випадку, який призвів до травми, госпіталізації або присвоєння потерпілому I або II групи інвалідності. Спадкоємці отримають страховку у випадку смерті застрахованої особи.

Критичними захворюваннями є інсульт, інфаркт головного мозку або гострий інфаркт міокарда.

 

 Чому страхування життя — це вигідно?

Страхові суми знижують фінансове навантаження на сім'ю в разі оформленого договору іпотеки, кредитної лінії в банку, краху побудованого на особистому бренді бізнесу.

Критичні захворювання і нещасні випадки часто закінчуються дорогим лікуванням, тривалою госпіталізацією і втратою працездатності. Страхові програми допомагають мінімізувати втрати.

Так, в оферті «Міцне здоров'я» при вартості поліса 2000 грн на рік виплати складають:

– 50000 грн — при критичному захворюванні;

– у разі нещасного випадку:

  • 10000 грн — при госпіталізації;
  • 40000 грн — при травматичному пошкодженні;
  • 100000 грн — при встановленні I або II групу інвалідності;
  • 200000 грн — у разі смерті.

Як застрахуватися?

На сайті страхової компанії ARX є окремий розділ, присвячений страхуванню життя. Достатньо залишити свій номер телефону — і менеджер надасть консультацію та допоможе оформити поліс.

Надійність ARX life

Компанія входить до топ-10 найбільших страховиків життя в Україні та має налагоджені стосунки з великими вітчизняними фінансовими установами, що здійснюють кредитування населення та підприємців. Згідно з вимогами законодавства страхувальник надає вичерпну інформацію про компанію, фінансову звітність, щорічний фінансовий аудит та оферти для різних вікових груп.

Telegram Channel