Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині пес Карлсон живе на даху магазина  (Відео)

Карлсон залазить на дах сходами, а там гріється у ящиках, а коли хоче, то ходить дивитися на людей, які чекають своїх автобусів.

Фото: скрін відео ТСН.

На Рівненщині пес Карлсон живе на даху магазина (Відео)

Його постійно знімають звідти, а він повертається

Пес живе на даху магазина неподалік автовокзалу у Сарнах на Рівненщині. Він поглядає з даху, махає хвостом і вже став місцевою зіркою для усіх, хто працює поруч з автовокзалом.

Люди, які бачать собаку на даху, хвилюються, що від снігу у нього мерзнуть лапи, й прагнуть врятувати тварину.

Разом із псом, якого вже встигли назвали Карлсоном, на даху помічали ще і його чотирилапих друзів. 

Чимало місцевих дерлися на дах, щоб врятувати собаку. Люди хвилюються, що він там мерзне, голодує, а сам злізти не може. Небайдужі навіть кликали на поміч рятувальників. «Нам надходило дуже багато викликів стосовно цього випадку, і ми туди дійсно виїжджали, дивилися, одного разу цього собаку ми знімали», — розповідає заступник керівника сарненської пожежно-рятувальної частини Вадим Кузака.

Реклама Google

Та щойно надзвичайники поверталися в частину, як знову лунав дзвінок з проханням врятувати пса з даху, йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожСолдат-нацгвардієць врятував трьох чоловіків, які потрапили в ДТП (Фото)

Разом із псом, якого вже встигли назвали Карлсоном, на даху помічали ще і його чотирилапих друзів. Серед них - і котик. 

І поки собаку люди намагаються зняти з даху, собака навпаки, не розуміє, чого його постійно звідти женуть. Тут йому добре, пасажири смачним підгодовують. «Один чоловік є, він постійно приїжджає, купляє біляша, то чого б рудому не жити тут?», — розповідає продавчиня. 

Telegram Channel