Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Син колишнього голови Луцької РДА займе високу посаду на Івано-Франківщині

Андрій Ярмольський.

Фото Волиньпост.

Син колишнього голови Луцької РДА займе високу посаду на Івано-Франківщині

Волинянин Андрій Ярмольський, який наразі є радником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, стане його першим заступником. Відповідне призначення учора, 24 лютого, погодив уряд

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан, повідомляє «Інформаційне агентство ВолиньPost».

У кінці грудня 2020 року голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук призначив своїм позаштатними радниками  колишнього голову Луцької райдержадміністрації Ігоря Ярмольського, його сина Андрія Ярмольського та його колишню заступницю Інну Бас.

Зауважимо, що напередодні Андрій Ярмольський подав електронну декларацію як кандидат на посаду першого заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Із цього документу відомо, що він одружений, має двох доньок. У його власності – дві земельних ділянки у Зміїнці Луцького району, квартира у Софіївській Борщагівці Київської області на 144,9 метри квадратних, автомобілі Lexus LX 470 та Audi A6. У дружини – частина квартири у Луцьку та автомобіль Land Rover (модель – Range Rover Sport).
Окрім того, Андрій Ярмольський володіє юридичною фірмою «Робінсон Патман», половиною фірми «Фінкорд Інтелідженс», яка є адвокатським об’єднанням, та 5,57% від загального капіталу адвокатського об’єднання «Ісу Лоєрс».
За 2020 рік Андрій Ярмольський задекларував 4 мільйони гривень доходу від підприємницької діяльності, а його дружина – 15 480 гривень соціальних виплат.

Готівкою Андрій Ярмольський зберігає 240 тисяч доларів, 25 тисяч євро та 850 тисяч гривень, на банківському рахунку – 405 746 гривень. Його дружина має готівкою 80 тисяч доларів, 15 тисяч євро та 130 тисяч гривень.
Нагадаємо, у кінці грудня 2020 року голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук призначив своїм позаштатними радниками  колишнього голову Луцької райдержадміністрації Ігоря Ярмольського, його сина Андрія Ярмольського та його колишню заступницю Інну Бас.
Інна Бас стала радником голови ОДА з соціальних та гуманітарних питань, а Ігор Ярмольський – з питань соціально-економічного розвитку. Його син Адрій Ярмольський – радником з питань соціально-економічного розвитку, правового забезпечення та загальної організації діяльності облдержадміністрації.

Читайте також З нагоди 150-річчя з дня народження Лесі Українки у Волинському драмтеатрі відбулась прем’єра «Лесиної містерії»​.

Обов’язки позаштатного радника голови облдержадміністрації з правових питань виконуватиме Едуард Греков. Відомо, що він – член Ради адвокатів Дніпропетровської області. Проживає у Дніпрі.
Позаштатним радником голови ОДА з правових питань призначили Віталія Солов’я. Він працював заступником директора юридичного департаменту - начальником управління земельних відносин Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
Зауважимо, що Андрій Ярмольський та Едуард Греков спільно є засновниками щонайменше ТзОВ «Юридична компанія «Фінкорд Інтелідженс», бенефіціарним власником якої, згідно з інформацією з відкритих джерел, є Андрій Ярмольський.
Вочевидь, найближчим часом відбудеться призначення Андрія Ярмольського на посаду першого заступника голови голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Джерело: Волиньпост.
Telegram Channel