Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Черешня» - кращий стрілець 14-ої «волинської» бригади

«Черешня», - переможець бригадного конкурсу на кращого стрільця, і призер змагань на кращий екіпаж БМП бригади.

Фото 14 ОМБ імені князя Романа Великого.

«Черешня» - кращий стрілець 14-ої «волинської» бригади

Про воїна йдеться на сторінці 14 омб імені князя Романа Великого у Facebook

«Пронизливі очі нашого побратима зазвичай дивляться в приціл, а рука ніколи не хибить. Він сам визначає цілі, і завжди досягає їх. Він воює вже 5 років – за майбутнє своїх дітей, і за майбутнє України, в якій вони житимуть.

«Черешня», - переможець бригадного конкурсу на кращого стрільця, і призер змагань на кращий екіпаж БМП бригади. Втім, секрету своєї влучності побратим не відкриває, каже, його немає.

У підрозділі, де служить «Черешня», його здібності і навики добре знають, цінують, ставляться з повагою і навіть легкою заздрістю.

- Просто роблю те, що вмію, і те, що подобається, - каже Сергій. – Захоплююся зброєю, як і стрільбою, ще з дитинства, коли хлопчаком із друзями ходив у своєму рідному містечку в тир, де куля була по 3 копійки, - сміється, пригадуючи побратим. – Тоді, звичайно ж, не міг навіть уявити, де і як доведеться застосовувати свої навики. Як і те, що дивлячись у приціл, не в тирі, а на фронті, доведеться відвойовувати незалежність своєї держави.

У підрозділі, де служить «Черешня», його здібності і навики добре знають, цінують, ставляться з повагою і навіть легкою заздрістю. Втім, сам Сергій із тих, хто завжди залюбки підкаже і навчить. Що ж до відчуття, коли приносить своєму підрозділу перемогу чи призові місця в змаганнях і конкурсах, побратим каже просто: «тішуся, що не підвів».

Читайте також На Волині від коронавірусу уже щепили 74 людини​.

З фронту на Сергія чекають мама, двійко дітлахів і кохана жінка, заради майбутнього яких чоловік досягне усіх цілей, які перед ним постануть. І це омріяне майбутнє, обов’язково настане, каже «Черешня», - після перемоги…».

Джерело: 14 омб імені князя Романа Великого.
Telegram Channel