Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Українська блогерка назвала Росію улюбленою країною: у скандал втрутився Медведчук (Відео)

Нині дівчина готує матеріали для відкриття кримінальної справи.

Скріншот з відео.

Українська блогерка назвала Росію улюбленою країною: у скандал втрутився Медведчук (Відео)

На сайті парламенту з’явилось депутатське звернення Медведчука і Кузьміна до генпрокурорки Ірини Венедіктової

Блогерка з Києва, яка у ТікТок відома під ніком di.rubens назвала Росію улюбленою країною.

На ролик «тіктокерши» звернув увагу офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передає УНІАН. 

Після цього у мережі розгорівся скандал, адже відео було зняте на Майдані.

Читайте також: «Я хотіла б померти замість тебе»: наклала на себе руки відома 18-річна TikTok-блогерка (Фото).

Штефан відзначив, що на блогерку підписано мільйони молоді, а відео набрало 2,5 млн переглядів.

«От тобі і патріотичне виховання. Слів немає», – написав офіцер. «Я вважаю це неприпустимим, неправильним, вважаю це для української дівчини, причому блогера, на яку підписана більшість українських підлітків, ганебним вчинком», - додав Штефан.

Після цього юна блогерка видалила свій акаунт у Facebook. Також скандальний ролик видалено в мережі ТікТок.

Кум Путіна та депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Медведчук, котрий перебуває під санкціями через фінансування тероризму, втрутився у скандал з блогеркою Таїсією Маламан.

Зважаючи на наявну реальну загрозу життю та здоров’ю Таїсії Маламан, вжити всіх передбачених законом заходів для забезпечення її безпеки.

Медведчук та його колега по фракції Ренат Кузьмін (у минулому – заступник генпрокурора часів Януковича та фігурант корупційної справи) написали депутатське звернення в Офіс генпрокурора з проханням відкрити провадження проти офіцера за статтею про начебто погрози вбивством.

Читайте також: «Та всрал*сь мені... я не буду дружити з тим, хто розмовляє українською»: блогерка потрапила в скандал (Відео 18+).

Розголос заяви Маламан військовим Медведчук і Кузьмін назвали «цинічною розправою», і що дівчина «зазнала цькування» з боку військового, «терору та переслідування». Депутати ОПЗЖ стверджують, що Маламан «постійно отримує погрози про фізичну розправу» тощо.

«Зважаючи на наявну реальну загрозу життю та здоров’ю Таїсії Маламан, вжити всіх передбачених законом заходів для забезпечення її безпеки та членів її сім’ї, включно із забезпеченням особистої охорони та охорони житла», – йдеться в опублікованому на сайті парламенту зверненні.

«У відповідь на неправомірні дії офіцера, спрямовані проти мене, я готую матеріали для відкриття кримінальної справи, а також збираю документи для відкриття судового провадження. Ця ситуація розглядається в Міністерстві оборони», – заявляла di.rubens.

 

Telegram Channel