Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Волинянкам дали чотири поради, як вивести буденний секс на космічний рівень

Отакої!

Фото ua.depositphotos.com

Волинянкам дали чотири поради, як вивести буденний секс на космічний рівень

Мовляв, їхні чоловіки цього ніколи не забудуть...

Перетворити секс з розряду «ну таке ...» в «О, Господи, невже мені це не сниться?!» не так вже й складно. Спробуй застосувати на практиці деякі маленькі підказки і будь впевнена — бойфренд ніколи цього не забуде.

Перетворити секс з розряду «ну таке ...» в «О, Господи, невже мені це не сниться?!» не так вже й складно.

Чотири секс-трюки, які він запам'ятає назавжди, зібрало видання cosmo.com.ua, повідомляє УНІАН.

1. Підтримуй зоровий контакт

Це зовсім не так дивно, як може здатися на перший погляд. Навпаки, дивлячись прямо в очі один одному під час сексу, партнери відчують емоційне єднання і зв'язок, що, в свою чергу, посилить обопільне збудження.

2. Дражни його

Перекинь його на спину, сама сядь зверху і скажи: «сьогодні правила диктую я, і краще б тобі мене слухатися». Потім повідом йому умови гри: він не повинен кінчати до тих пір, поки ти йому не дозволиш і навпаки. Поперемінно пестіть ерогенні зони один одного (соски, шия, внутрішня поверхня стегон), але не доводьте «справу» до фіналу. У міру того, як буде наростати збудження, буде наростати і сексуальне передчуття, що працює краще будь-якого афродизіака.

3. Створи справжню близькість

Всупереч поширеній думці, найінтимнішою і близькою емоційно позою є зовсім не місіонерська. Запропонуй хлопцеві сісти біля ліжка, попередньо підклавши йому під спину м'яку подушку, а сама влаштовуйся зверху. Завдяки тому, що ви обидва сидите, можна буде тримати один одного в тісних обіймах, цілуватися, дивитися в очі.

4. Підстьобни його відчуття

Використовуй шовковий шарф або краватку, щоб зав'язати очі бойфренду. Тимчасово позбавивши його зору, ти моментально загостриш всі інші почуття - дотик, нюх. Ефект можна посилити ще більше, якщо вставити йому в вуха навушники з включеною музикою (приємною, зрозуміло). 

Читайте також: Не робіть так: дев’ять помилок закоханих пар перед сном.

Telegram Channel