Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ковель почало підтоплювати

До кінця тижня комунальники планують придбати 2 мотопомпи та три електронасоси.

Фото kovelrada.gov.ua.

Ковель почало підтоплювати

Ще з суботи комунальники задіяні на ліквідації наслідків підтоплень присадибних ділянок

Різке танення снігу зумовило у Ковелі  підтоплення окремих територій. В основному — це  мікрорайони, котрі знаходяться неподалік річки чи в низині, інформує Ковельська міська рада. Як повідомив директор КП «Добробут « Ігор Михалевич, ще з суботи працівники підприємства задіяні на ліквідації наслідків підтоплень присадибних ділянок. Вони працювали на вулицях Стуса, Вітовського, Черняховського,  провулку  Фестивальному. Роботи продовжуються і нині.

На сесії міської ради було прийняте рішення про виділення додаткових коштів з міського бюджету на техніку для відкачування води у рамках програми запобігання та ліквідації наслідків підтоплення окремих територій міста.

Підтоплення ліквідовували на вулицях Стуса, Вітовського, Черняховського, провулку Фестивальному.

Ігор Михалевич зазначив, що до кінця тижня вони планують придбати 2 мотопомпи та три електронасоси, аби оперативніше вирішувати проблеми мешканців громади.У разі, якщо ситуація буде погіршуватись, допомогу надасть Ковельський міськрайвідділ управління державної служби з питань надзвичайних ситуацій  та інші комунальні підприємства.

Міський голова Ігор Чайка дав доручення  відповідним службам контролювати ситуацію, оперативно реагувати на звернення громадян та своєчасно надавати допомогу. Крім того, працює «гаряча лінія» 6-17-34, куди можна передати інформацію про підтоплення  або зателефонувати в аварійно-диспетчерську службу КП «Добробут» за номером 5-90-22.

Telegram Channel