Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Прикордонники знайшли новенький спиртопровід (Відео)

Кабель знайшли у річці, а витягли на березі.

Скрін з відео.

Прикордонники знайшли новенький спиртопровід (Відео)

Неподалік у лісосмузі виявили спеціально обладнаний підземний «бункер»

Прикордонники Могилів-Подільського загону на ділянці відділу «Ямпіль» обстежили дно ріки Дністер, якою проходить кордон з Молдовою. Під водою правоохоронці знайшли 150 метровий ізольований електрокабель, що з'єднував острів на річці з українським берегом, інформує ДПСУ.

відео

Ділки завезли на острів пристосування для підключення електроживлення та засіб для намотування шлангу на котушку.

Обстеження прилеглої місцевості за допомогою спецтехніки дало ще одну «знахідку»: неподалік, під землею, на глибині 3 метри правоохоронці знайшли пластиковий шланг.

Обстеження прилеглої місцевості за допомогою спецтехніки дало ще одну «знахідку»: неподалік, під землею, на глибині 3 метри правоохоронці знайшли пластиковий шланг. Під час демонтажу 125 м шлангу, у лісосмузі, також виявили спеціально обладнаний підземний «бункер».

Реклама Google

Найімовірніше все це зловмисники готували для незаконно переміщення спирту з Молдови до України. Встановлено, що цей трубопровід ще не використовувався, оскільки шланг був порожній та не мав характерного запаху спирту.

Прикордонники спільно з співробітниками УСБУ у Вінницькій області встановлюють осіб, причетних до протиправної діяльності.

Telegram Channel