Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Володимирі-Волинському вакцинують лікарів

У княже місто має прибути мобільна бригада з Нововолинська, яка й  проводитиме вакцинацію.

Фото kniazhyigrad.

У Володимирі-Волинському вакцинують лікарів

Отримати щеплення від Covid-19 виявили бажання понад 30 відсотків медичних працівників. Процедури заплановані на 3 березня

Попередньо дали згоду вакцинуватися 111 медичних працівників територіального медичного об’єднання.

Про це повідомляє «Княжий град».

У княже місто має прибути мобільна бригада з Нововолинська, яка й  проводитиме вакцинацію.

Читайте також: Зеленський зробив щеплення від коронавірусу.

Реклама Google

У княже місто має прибути мобільна бригада з Нововолинська, яка й  проводитиме вакцинацію. Попередньо дали згоду вакцинуватися 111 медичних працівників територіального медичного об’єднання.

Як відомо, встановлення пріоритетності цільових груп населення узгоджується з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, зазначають у МОЗ. В першу чергу  безкоштовно вакцинують в Україні  медичних працівників, включно з особами, котрі беруть безпосередню участь у заходах з протидії епідемії; військовослужбовців, котрі беруть участь в ООС; соціальних працівників; осіб, що проживають у закладах з надання довгострокового догляду та підтримки, а також персонал таких закладів; людей похилого віку (від 60 років і старших) тощо. За словами головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, до кінця 2021 року такий захист від коронавірусу отримає понад 20 мільйонів українців.

Telegram Channel