Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лучанин місяць не може виїхати з гаража, бо вулиця потопає в багнюці (Фото)

Авто заблоковане в гаражі.

Фото Суспільного.

Лучанин місяць не може виїхати з гаража, бо вулиця потопає в багнюці (Фото)

Чоловік не може потрапити на дачу

Лучанин Сергій Тандрик уже місяць не може виїхати машиною з власного гаража, щоб потрапити на дачу. Каже, після того, як комунальники ремонтували підземну теплотрасу, на вулиці Загородній –  «суцільне болото».

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Міняти труби на його вулиці почали в грудні. Замінювали комунікації і в лютому. Тоді, каже Сергій Тандрик, майстри йому пообіцяли, що через 3-4 дні засиплють і все буде нормально. Нині вже 2 березня, і ніхто нічого не зробив. Біля гаража – болото. 

Через комунальників не може поїхати на дачу

Кілька разів Сергій Тандрик телефонував на «гарячу лінію» міської ради та «Луцьктепло» . Результату поки немає.

Речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков пояснив,що  робітники не відновили благоустрій біля будинків через морози. Зобов’язання тепловиків полягає в тому, щоб вигорнути ґрунт та засипати піском. Після того відбувається тендер, який проводить департамент ЖКГ, на асфальтування проїжджої частини. Речник каже, тендер на закупівлю будівельних матеріалів: піску, щебеню, відсіву, розпочався напередодні. Орієнтовно, всі роботи вдасться завершити не раніше квітня.

Реклама Google

Сергій Тандрик, чиє авто заблоковане в гаражі, уже місяць не може потрапити на дачу. Чоловік не знає, як чекатиме аж до квітня. Судитися з «тепловиками» поки не збирається.

 

 

 

 

 

 

 

Читати такожМолодому чоловіку загрожувала інвалідність: у Волинському госпіталі ветеранів війни зробили інноваційну операцію

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel