Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Злапали бузувіра, який качалкою забив до смерті рідну матір (Фото)

Що ж ти, дурню, накоїв...

Фото Національної поліції.

Злапали бузувіра, який качалкою забив до смерті рідну матір (Фото)

Коли внаслідок отриманих травм жінка померла, зловмисник вирішив сховати її тіло у каналізаційному отворі на подвір’ї

Поліцейські Київщини затримали молодика за зухвале вбивство матері, повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

Про зникнення 54-річної жительки села Данилівка, що на Фастівщині, до поліції повідомила родичка. Вона пояснила, що жінка з вечора не виходить на зв'язок. Поліцейські з’ясували, що зникла жінка мертва. Її тіло знайшли в каналізаційному отворі.

На місці події працювали наряд реагування патрульної поліції, слідчо-опреативна група Фастівського районного управління поліції, рятувальники та медики. 

Поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний її 27-річний син. Молодик зізнався у скоєному та розповів правоохоронцям, що бив матір руками, ногами та качалкою.

Поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний її 27-річний син. Молодик зізнався у скоєному та розповів правоохоронцям, що бив матір руками, ногами та качалкою. Коли внаслідок отриманих травм жінка померла, зловмисник вирішив сховати її тіло у каналізаційному отворі на подвір’ї.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від семи до п'ятнадцяти років. Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Читайте також: Українка вбила чоловіка качалкою.

Telegram Channel