Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Мати і дочка годину замітали сліди, поки їхня рідна людина помирала (Відео)

Слідчі дії тривають.

Фото Нацполіція.

Мати і дочка годину замітали сліди, поки їхня рідна людина помирала (Відео)

У Солом'янському районі Києва 50-річна жінка вбила зятя

Трагедія розігралася в одній із квартир п'ятиповерхового будинку на проспекті Любомира Гузара ввечері неділі, 28 лютого. Що саме стало приводом для конфлікту, поки невідомо, проте теща вдарила зятя ножем у живіт.

Одній жінці він був зятем, а іншій – чоловіком.

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, більш ніж годину жінка разом з дочкою вичищали сліди крові у квартирі, де лежав ще живий 33-річний Сергій.

«Одній жінці він був зятем, а іншій – чоловіком», – додало джерело.

Після цього мати й дочка вирішили позбутися слідів злочину, а швидку викликали тільки після ретельного прибирання – воно тривало більш ніж годину.

«Вони були переконані, що Сергій уже помер, однак його смерть настала під час реанімаційних заходів. Медики не змогли врятувати життя, дива не сталося», – зазначив співрозмовник.

Читайте також: З вікна багатоповерхівки вистрибнула жінка, а протягом півгодини і її мати.

Медики повідомили про те, що трапилося, в поліцію. Правоохоронцям мати і дочка спочатку заявили, що чоловік прийшов додому вже пораненим. Причому, він нібито не розповів, де його вдарили ножем і хто це зробив. Пізніше 50-річна Ольга заявила, що під час сварки вона штовхнула зятя, а він «напоровся на власний ніж».

«Але і ця версія події виявилася підозрілою. У показаннях матері й дочки було багато нестикувань. І вже потім з'ясувалося, що жінка сама вдарила ножем зятя», – розповіло джерело.

«За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. За скоєне жінці загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі», – повідомив тимчасовий виконувач обов'язків начальника Солом'янського райуправління поліції Юрій Лось.

 

 

Telegram Channel