Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Погода на середу, 3 лютого: вночі трішки приморозить, а вдень – знову відлига

Весна переможе!

Фото theflowers.su

Погода на середу, 3 лютого: вночі трішки приморозить, а вдень – знову відлига

Вшановується пам'ять святителя Лева, папи Римського і святителя Агапіта, сповідника

Якою буде погода на Волині завтра:

3 березня синоптики прогнозують у Луцьку мінливу хмарність. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1° тепла, вдень 5-7° тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 3-8° тепла.

Найтепліше 3 березня було у 1975-му році – плюс 11,2 градуса, найхолодніше – у 1987-му році – мінус 24,1 градуса.

Народний прогноз погоди:

У цей день вшановується пам'ять святителя Лева, папи Римського і святителя Агапіта, сповідника. У минулі часи говорили: «Розпушилась верба, зимі немає ходу до селянського двору». У цей день вшановували пташку-вівсянку «вісницею швидкого тепла славилась вона», селянки пекли вівсянички (пиріжки з вівсяної муки). Наші пращури намагались побачити якомога більше вказівок на швидкий прихід тепла, очікуючи весни і відродження природи.

Прогноз погоди на післязавтра:

4 березня утримається мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура  вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 6-11° тепла.

 

 

 

Telegram Channel