Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Рівнянка наїхала на 26-річну лучанку, яка переходила дорогу

ДТП на Волі.

Фото поліції Волині.

Рівнянка наїхала на 26-річну лучанку, яка переходила дорогу

Аварія сталася 2 березня в центрі міста

Близько 16 години, на проспекті Волі у Луцьку, 29-річна мешканка Рівненської області, керуючи автомобілем Ford Focus, здійснила наїзд на 26-річну лучанку. 

Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Вона отримала численні забої, після надання медичної допомоги її відпустили додому.

Жінка отримала численні забої, після надання медичної допомоги її відпустили додому.

За фактои розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Також учора, близько 13 год., на вулиці Гулака-Артемовського в Луцьку, на виїзді з Волинської обласної лікарні, водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода та зник з місця події в напрямку проспекту Грушевського.

Внаслідок ДТП 55-річний пішохід отримав тілесні ушкодження. Винуватця поліція розшукує. Очевидців автопригоди просимо повідомити відому вам інформацію за номером 102.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel