Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шукають, хто буде возити лучан на новому маршруті

Буде змінено маршрут №23.

Фото ілюстративне.

Шукають, хто буде возити лучан на новому маршруті

Відомо, якими вулицями курсуватиме маршрутка

У Луцькій міській раді оголосили конкурс на маршрут загального користування № 23, 23-а

Про це йшлося під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради, йдеться на сайті Луцькради.

Начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Володимир Степанов повідомив, що буде оголошено конкурс на новий маршрут для міських автобусів - №23, 23-а.

За його словами, нині ніхто з перевізників не подав документів на участь у конкурсі, а термін чинного договору закінчується 15 березня 2021 року.

Нині ніхто з перевізників не подав документів на участь у конкурсі, а термін чинного договору закінчується 15 березня 2021 року.

«По аналогії із маршрутами №10, 11, 25, 29 ми вирішили зробити наступну схему руху: в одному напрямку йдуть автобуси за маршрутом №23, в іншому - №23а. Це робимо для того, щоб можна було зберегти даний маршрут і водночас забезпечити перевезення мешканців 55-го мікрорайону – вулиці Карпенка-Карого і Задворецької», -– зауважив Володимир Степанов.

Пропонують маршрут №23 за такою схемою: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів (Шота Руставелі) із кінцевою зупинкою у селі Рованці.

У зворотному напрямку маршрутка №23-а курсуватиме за схемою: село Рованці (Шота Руставелі), Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна. Місця міжзмінного відстою на вулиці Шота Руставелі, у селі Рованці (церква) та на вулиці Конякіна на території КРЦ «Адреналін Сіті». Розрахунковий інтервал руху – 12 хвилин

 

Реклама Google

«У цих автобусів, які дають зараз перевізники, на ходу відвалюються колеса та піввісь. Вони залишають за собою хмару чорного диму. Ми не будемо більше допускати такі транспортні засоби на маршрути. І сьогодні є люди, які готові забезпечувати місто нормальними екологічними автобусами», – зауважив Поліщук.

Член виконавчого комітету Сергій Балицький запропонував внести зміни у п. 5.1.1, де йдеться, що участь в конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу з екологічними стандартами не нижче Євро-5. Окрім цього, термін дії угоди вирішили визначити два роки, замість п'яти.

Читати також: Підприємцям, які безплатно користувалися землею у Луцьку на Карбишева, доведеться заплатити

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel